Produse. Servicii. Soluţii Tehnologie WordPress

Parteneriat HeyDo și maghost. AI conversațional gratuit pentru o administrare simplificată a site-urilor WordPress

Administrarea eficientă a unui site web poate face diferența între succes și stagnare. Dacă nu ai un background tehnic, vei avea nevoie de un programator pentru aproximativ orice schimbare vrei să faci pe site. Dacă nu ai cunoștințe de SEO, vei avea nevoie de un specialist SEO care să îți facă optimizările necesare. Dacă nu ai talent la scris sau pur și simplu nu vrei să îți bați capul cu documentarea, vei avea nevoie de un content writer.

Toate acestea înseamnă niște facturi lunare în plus pe care va trebui să le achiți în mod regulat. Nu poți renunța la programator, pentru că site-ul tău va începe să aibă erori și vei pierde clienți. Nu poți renunța la optimizarea SEO, deoarece vei deveni practic invizibil pe Google și vei pierde comenzi. Nu poți renunța la content writer, deoarece nu vei mai avea o prezență de brand onorabilă. Facturile se tot adună de la lună la lună, iar marja ta de profit se micșorează până când devine îngrijorătoare. Pe de altă parte, tu conduci un business. Nu ai cum să fii și programator și specialist SEO și content writer în același timp – nimeni nu le poate ști pe toate. Și atunci ce e de făcut?

Ce ar fi dacă ți-am spune că noi, echipa maghost, am găsit soluția perfectă pentru tine și pentru toți clienții noștri care se află mai mult sau mai puțin în aceeași situație cu tine? Cum ar fi să îți spunem că acum avem un parteneriat care va aduce avantaje imense clienților care aleg găzduirea la maghost, fără niciun cost suplimentar pentru ei?

Hai să îți povestim în continuare câte ceva despre parteneriatul nostru cu HeyDo și modul cum ne-am gândit să te ajutăm să îți administrezi site-ul WordPress în mod simplificat, fără cunoștințe tehnice și fără facturi lunare în plus!

Noul parteneriat maghost și HeyDo. Despre ce e vorba mai exact?

Noi și HeyDo ne unim forțele pentru a oferi o soluție revoluționară clienților care au ales serviciile noastre de găzduire web: un add-on bazat pe AI conversațional pentru o administrare simplificată a site-urilor WordPress.

Acest add-on este dezvoltat de HeyDo. Practic, add-on-ul va fi disponibil gratuit clienților maghost care au site-uri dezvoltate pe platforma WordPress. Prin acest add-on, se creează un ecosistem de AI între website, HeyDo și multiplele chaturi GPT disponibile.

Cu acest nou add-on oferit gratuit de maghost, vei elimina complexitatea tehnică și logistică de pe site-ul tău. În schimb, vei invita în viața ta o accesibilitate fără precedent la tot ce presupune inteligența artificială.

Printr-un simplu dialog, practic folosești inteligența artificială a GPT-urilor ca să faci în mod automatizat pe site-ul tău (aproape) orice dorești. Hai să discutăm un exemplu practic, pentru a înțelege mai bine cum vei beneficia de acest nou add-on pus la dispoziție de maghost:

Ai un site WordPress găzduit la maghost și vrei să administrezi mai ușor blogul SEO. Vrei să ai articole bune pe site, perfect optimizate și relevante pentru utilizatori și pentru motoarele de căutare. În același timp însă, vrei să eficientizezi financiar în așa fel încât să te poți ocupa chiar tu în mod profesional de asta, totul fără a pierde prea mult timp. Ce faci?

Ei bine, folosești add-onul HeyDo integrat gratuit în site-urile găzduite pe maghost. Aici, ți se deschide o lume întreagă de posibilități. Poți alege un GPT care îți convine din multitudinea de chatbot-uri disponibile. Apoi, printr-o simplă comandă conversațională, îi spui chatbot-ului ce să facă. Va funcționa de la cele mai simple comenzi până la cele mai complexe.

De exemplu, îi poți spune (prin text sau chiar prin comenzi vocale) să creeze un articol de blog pentru agenția ta de turism care să fie optimizat SEO pentru oferte circuit Egipt. La fel, îi poți spune să adune informații din alte două articole deja existente pe blog (unul despre cultura culinară din Egipt și unul despre piramide) și să le unească într-un singur articol optimizat SEO pentru expresia de ce merită să vizitezi Egiptul. În câteva momente, vei avea materialul cerut.

Acum probabil că te întrebi: asta face și ChatGPT, care e marea noutate de fapt? Bună întrebare! Pentru că aici devin lucrurile interesante, de fapt.

Spre deosebire de ChatGPT, care presupune faptul că lucrezi în vid, separat de site-ul tău, acest add-on este conectat și accesibil direct din site. Practic, add-onul HeyDo face legătura între site-ul tău și GPT așa încât să poți conecta inteligența artificială direct cu panoul tău de administrare. De exemplu, acest sistem nu doar îți scrie materialul din senin, așa cum face ChatGPT simplu. Fiind conectat la site-ul tău prin add-on-ul HeyDo, acum materialul generat va fi exact în stilul celorlalte materiale de pe site, cu linking intern către ele, cu referințe exacte la produsele și serviciile tale în legătură cu acel articol etc.  Practic, va fi un articol la fel de bine scris și documentat precum cel al unui content writer. Va fi parte din strategia deja implementată pe site-ul tău, nu fi scris sec și generalist așa cum o face ChatGPT dacă nu are context.

Cum faci această conexiune între site-ul tău, ChatGPT (ai nevoie de varianta premium) și HeyDo? E foarte simplu! Creezi un cont în HeyDo, unde înscrii toate site-urile tale. Instalezi add-onul HeyDo în site-ul tău (sau chiar îl instalăm noi gratuit pentru tine). Apoi, intri în ChatGPT și îl cauți folosind opțiunea Explore GPTs. În acest moment, ai la dispoziție un întreg ecosistem de inteligență artificială pregătit să lucreze la secundă în beneficiul tău și al website-ului tău. Add-onul acesta face legatura informațională între site-ul tău (sau site-urile tale) și ChatGPT, astfel încât inteligența artificială să nu mai creeze conținut în vid, izolat, ci perfect aplicat la site-ul tău și personalizat pentru acesta.

De asemenea, acest ecosistem mai are un mare avantaj. Revenind la exemplu articolului de blog, nu doar îl scrie. Îl și publică pe blog fără ca tu să intervii și să ai vreo grijă. Poate programa data și ora de publicare a materialelor conform calendarului editorial impus de tine sau creat tot cu inteligență artificială. Și poate face mult mai multe de atât:

  • Poți crea descrieri de produse dacă ai un magazin online, orientate exact pe tiparul tău de client și pe ofertele tale, publicându-le direct la produsele aferente cu zero efort din partea ta.
  • Dacă ai un site de prezentare, poți crea automat o pagină nouă, adăugată direct în meniu, care să includă într-un mod vizual foarte plăcut oferta ta de servicii și prețurile aferente (sau orice altă pagină dorești). Noul conținut creat va fi scris în exact același stil și același limbaj de brand ca și conținutul deja existent. Practic, nu vei putea face diferența între ce ai scris tu și ce conținut ai primit acum (decât în mod pozitiv, poate).
  • Pentur un magazin online, poți crea categorii noi de produse optimizate SEO pe exact acele căutări pe care clienții tăi le folosesc în Google.
  • Poți administra ușor portofoliul de produse, fără cunoștințe tehnice și fără să îți bați capul prea mult cu partea de logistică. De exemplu, poți cere o listă cu produsele care au în stoc mai puțin de 3 bucăți, astfel încât să știi ce anume trebuie să restochezi. Sau poți cere ca produsele tale din categoria Bucătărie să fie afișate pe site cu un discount de 10%. Practic, botul de inteligență artificială conectat la site-ul tău prin acest add-on va modifica automatizat prețurile acestor produse, astfel încât ele vor apărea pe site cu discount sau fără discount, în funcție de categoria în care se află. Acestea sunt doar câteva exemple despre ce poate face inteligența artificială integrată în site-ul tău.

Câte ore ți-ar fi luat ție să faci toate aceste lucruri manual, presupunând că știi să le faci din punct de vedere tehnic? Cu cât ai fi plătit pe cineva care să te ajute cu aceste aspecte? În plus, poți lansa aceste comenzi în ChatGPT cu implementare directă în site-ul tău prin intermediul HeyDo chiar și de pe telefonul mobil, nu doar de pe desktop. How cool is that? Să îți administrezi website-ul la nivel cât de macro sau micro vrei tu, direct din mașină, din concediu sau de oriunde vrei tu.

Iar dacă vrei să folosești pentru același material mai multe GPT-uri în același timp (pentru ca textul să sune cât mai uman, de exemplu), HeyDo funcționează la fel – implementează totul pe website instant.

Cu acest add-on bonus oferit de maghost clienților săi, economisești bani, dar și timp. Administrarea site-ului tău WordPress nu are cum să fie mai ușoară și mai simplificată de atât!

Acest add-on funcționează și pentru site-urile mari, performante, care au deja tracțiune?

Acum, poate că te gândești că exemplele de utilizare de mai sus sunt aplicabile doar pentru micile site-uri de prezentare sau pentru magazinele online la început de drum. Dacă ai un site deja mare, hiper-cunoscut, cu un număr mare de operațiuni zilnice, cu strategii complexe de marketing multichannel, oare va mai funcționa acest add-on de la HeyDo? Te va mai ajuta în vreun fel? Poate într-adevăr un site să renunțe la colaborarea cu o agenție de SEO sau  o agenție de PPC și să se bazeze doar pe inteligența artificială?

Răspunsul este: nu. Dacă ai un site mediu sau mare, soluția nu este să renunți la agențiile ori freelancerii cu care colaborezi. Totuși, colaborarea cu ei nu va mai fi la fel.

Cu ajutorul HeyDo, poți face o orchestrare a activităților în site. Cu alte cuvinte, agenția sau freelancerul îți va seta prin intermediul HeyDo anumite direcții. Aceste reguli directoare vor sta la baza viitoarelor acțiuni întreprinse de inteligența artificială pe site-ul tău.

De exemplu, specialistul SEO într-adevăr nu se va mai ocupa el să îți scrie materialele de blog și să le optimizeze SEO. Totuși, el va fi creierul din spate (mastermind-ul) care îi va spune lui GPT prin intermediul add-onului HeyDo cum să lucreze pe site-ul tău. Cum să optimizeze SEO, pe baza cărei strategii, ce listă de cuvinte cheie să folosească, care să fie stilul de exprimare așa încât să coincidă cu plaja de clienți ai firmei etc.

Imaginează-ți o agenție SEO care colaborează cu un magazin online de mari dimensiuni. În loc să se ocupe manual de fiecare actualizare SEO, agenția poate utiliza HeyDo pentru a seta reguli automate pentru optimizarea meta descrierilor și a tagurilor. De exemplu, agenția poate defini reguli specifice pentru diferite categorii de produse, asigurându-se că fiecare descriere este optimizată pentru cuvintele cheie relevante.

La fel, o agenție de marketing și PPC care lucrează cu același magazin online poate configura campanii automate de marketing, folosind HeyDo pentru generarea de conținut pentru newslettere și postări pe social media. De exemplu, agenția poate stabili reguli pentru lansarea automată a campaniilor de promovare a produselor noi, astfel încât fiecare lansare să fie însoțită de un newsletter optimizat și postări pe rețelele sociale care să atragă atenția publicului țintă.

În același mod, o agenție SEO poate folosi HeyDo pentru a automatiza procesul de raportare și analiză a datelor. În loc să genereze manual rapoarte detaliate pentru fiecare client, agenția poate seta reguli pentru ca HeyDo să compileze automat rapoartele de performanță săptămânale sau lunare. Aceste rapoarte pot include metrici SEO, cum ar fi clasamentul pe cuvinte cheie, traficul organic și rata de conversie, permițând agenției să se concentreze pe interpretarea datelor și ajustarea strategiilor.

Agențiile de marketing și SEO care gestionează mai multe site-uri web pot beneficia de un panou de control unic oferit de HeyDo. Acest panou permite administrarea centralizată a tuturor site-urilor, facilitând implementarea de campanii și optimizări SEO uniforme și eficiente. De exemplu, dacă agenția gestionează cinci magazine online pentru același client, HeyDo poate sincroniza campaniile de marketing și actualizările SEO între toate aceste site-uri, economisind timp și resurse valoroase.

Așadar, nu, nu vei putea renunța de tot la agențiile sau freelancerii cu care colaborezi. Aceștia vor trebui să orchestreze, să supravegheze și să corecteze unde va fi necesar direcția pe care te duce inteligența artificială. Totuși, munca lor va fi mult redusa, concentrându-se doar pe strategiile și deciziile de nivel superior. Astfel, te vor factura mai puțin la finalul lunii, ceea ce se traduce în economie pentru bugetul tău. Iar ei, agențiile și freelancerii, își vor elibera agenda pentru a putea colabora cu mai mulți clienți în același timp, orientându-se spre consultanță specializată și orchestrarea regulilor de lucru.  

HeyDo – fără costuri pentru clienții maghost!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale colaborării dintre maghost și HeyDo este faptul că acest add-on puternic este oferit gratuit clienților noștri. Aceasta înseamnă că, indiferent de tipul și planul de găzduire WordPress pe care îl folosești la maghost, vei putea beneficia de toate funcționalitățile avansate ale HeyDo fără costuri suplimentare.

Pe măsură ce HeyDo va adăuga noi și noi funcționalități în acest add-on, vei beneficia și tu de ele pentru a-ți simplifica la maximum munca pe site.

Iar noi, echipa maghost, îți promitem aceleași servicii de găzduire web de calitate dintotdeauna, alături de un serviciu de suport clienți de excepție!